The information society / William J. Martin.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Martin, William J., 1938-
Format: Book
Language:English
Published: London : Aslib, 1988.
Subjects:
LEADER 01751cam a2200433 a 4500
001 b1268461
003 CaEvIII
008 881004s1988 enkm b a001 0 eng
005 20221223184356.0
010 |a  88190686  
015 |a GB8819220  |2 bnb 
016 7 |a BA04969681  |2 JP-ToKJK 
019 |a 17728533  |a 60071458  |a 877122426 
020 |a 0851422195 
020 |a 9780851422190 
035 |a (OCoLC)21448771  |z (OCoLC)17728533  |z (OCoLC)60071458  |z (OCoLC)877122426 
035 |a (CaEvIII)b1268461 
040 |a DLC  |b eng  |c DLC  |d NLGGC  |d BTCTA  |d BAKER  |d YDXCP  |d OCLCG  |d BUF  |d TULIB  |d BDX  |d GBVCP  |d OCLCO  |d OCLCF  |d BEDGE  |d OCLCQ  |d NLE  |d OCLCO  |d FC@  |d OCLCQ  |d UtOrBLW 
049 |a SCLL 
050 4 |a HM851 .M381 1988 
090 |a HM851  |b .M381 1988 
100 1 |a Martin, William J.,  |d 1938-  |0 n 88212510  
245 1 4 |a The information society /  |c William J. Martin. 
264 1 |a London :  |b Aslib,  |c 1988. 
300 |a xi, 174 pages ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Includes bibliographical references. 
650 0 |a Information society.  |0 sh 89000606  
650 0 |a Information technology  |x Social aspects.  |0 sh2009127186 
776 0 8 |i Online version:  |a Martin, William J., 1938-  |t Information society.  |d London : Aslib, 1988  |w (OCoLC)582001204 
776 0 8 |i Online version:  |a Martin, William J., 1938-  |t Information society.  |d London : Aslib, 1988  |w (OCoLC)606152431 
907 |a .b12684612  |b 020318  |c 191010 
913 |a - 
994 |a 92  |b SCL 
998 |a beat  |b 020403  |c m  |d a  |e -  |f eng  |g enk  |h 4 
999 f f |i 7b5026be-a996-11ea-8da7-1466fadbd8b9  |s 3e03e97f-6eab-491c-9596-f334e9c07889 
852 |b Main Collection  |h HM851 .M381 1988  |0 b54d4454-a99c-11ea-b550-3a67fadbd8b9