Journal of a solitude.

ISBN 0393309282 LCCN 7213464.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sarton, May, 1912-1995.
Format: Book
Language:English
Published: New York, Norton [1973]
Edition:[1st ed.].
Subjects:
LEADER 01439cam a2200421 4500
001 b1127055
005 20190126092425.3
008 721208s1973 nyum a000 0aeng
010 |a 72013464 
019 |a 3415511 
020 |a 0393074749 
020 |a 9780393074741 
020 |a 0393309282 
020 |a 9780393309287 
035 |a (OCoLC)00532306  |z (OCoLC)3415511 
040 |a DLC  |b eng  |c DLC  |d BTCTA  |d YDXCP  |d OCLCG  |d LMR  |d NLE  |d DEBBG  |d OCLCO  |d OCLCQ  |d OCLCO  |d OCLCQ  |d OCLCF  |d TXARC  |d OCL  |d MYL  |d OCLCO  |d HCO  |d JDP  |d OCLCO  |d OCL 
049 |a SCLL 
050 4 |a PS3537.A832 Z519 
090 |a PS3537.A832  |b Z519 
100 1 |a Sarton, May,  |d 1912-1995. 
245 1 0 |a Journal of a solitude. 
250 |a [1st ed.]. 
260 |a New York,  |b Norton  |c [1973] 
300 |a 208 pages  |b illustrations  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
520 |a ISBN 0393309282 LCCN 7213464. 
600 1 0 |a Sarton, May,  |d 1912-1995  |v Diaries. 
650 0 |a Authors, American  |y 20th century  |v Diaries. 
650 0 |a Solitude. 
852 |b Books - Level 2  |h PS3537.A832 Z519  |0 6607fe24-a99d-11ea-b550-3a67fadbd8b9 
907 |a .b1127055x  |b 900730  |c 190408 
913 |a - 
945 |g 1  |i 0114401272371  |j 0  |l beat   |o -  |p $0.00  |s -  |t 0  |u 7  |v 4  |w 0  |x 0  |y .i11272375  |z 900730 
994 |a 92  |b SCL 
998 |a beat  |b 900730  |c m  |d a  |e -  |f eng  |g nyu  |h 0 
999 f f |i 2e9e8daa-a997-11ea-8da7-1466fadbd8b9